Ons huidige bestuur - Bestuur Visser

Voorzitter-Commissaris PR:  Maud Visser (vertrouwenspersoon)

Vicevoorzitter-Secretaris: Marit Vianen

Penningmeester: Kike van der Laan

Commisaris Intern: Dominicus van de Sande (vertrouwenspersoon)

Commissaris Activiteiten: Kathelijne van Rijckevorsel van Kessel

 

Hey, ik ben Maud Visser, 21 jaar en met trots zorg ik samen met mijn lieve commissie voor de zichtbaarheid van onze vereniging. Daarnaast mag ik dit jaar ook de eerste keer de functie van voorzitter invullen naast het zijn van de Commissaris PR. Ik ben nu bezig met mijn derde jaar van de Lerarenopleiding Geschiedenis en van de Lerarenopleiding Maatschappijleer. Ik woon nu twee jaar samen met mijn vriend in Tilburg en ik kom uit het mooie Culemborg van boven de Maas. Naast mijn twee studies en Hero, hou ik mij voornamelijk bezig met sporten. Ik ga vier keer in de week naar de sportschool en ga op zaterdag één keertje paardrijden. Buiten het sporten om hou ik ook enorm van stappen en een festivalletje pakken zoals Pinkpop of Tomorrowland. Ten slotte ben ik een grote muziekliefhebber en kan het best wel is zo zijn dat je mij voorbij ziet komen bij verschillende concerten.

Ik ben Marit Vianen, 20 jaar oud en ik kom uit Breda. Ik studeer aardrijkskunde en zit nu in mijn tweede jaar. Dit jaar ben ik de secretaris van onze mooie vereniging. Buiten school en de vereniging ben ik veel bezig met muziek. Zo zing ik veel en speel ik daar piano bij. Verder werk ik iedere zaterdag in een patisserie, waarbij ik vaak lekkere en nieuwe dingen kan proeven. Buiten zingen en werken ben ik ook regelmatig in de kroeg te vinden met mijn lieve vrienden. Afgelopen jaar heb ik in de PR- Commissie gezeten waardoor ik meteen betrokken raakte binnen de vereniging. Nu ik in het bestuur zit kan ik nog meer doen en ik kijk hier dan ook ontzettend naar uit!

Ik ben Kike van der Laan, 21 jaar en penningmeester van onze mooie vereniging. Ik ben geboren en getogen in het gezellige Eindhoven, maar ben afgelopen zomer verhuisd naar Tilburg. Ik ben vierdejaars student aan de lerarenopleiding algemene economie, maar studeer dit jaar nog niet af. In mijn vrije tijd ben ik vooral veel aan het werk. Ik ben graag bezig en heb dan ook verschillende banen. Ik werk als vakmentor economie voor Eindsprint examentrainingen en voor Bonheur Horecagroep als runner bij het Willem II stadion. Daarnaast sta ik af en toe achter de bar bij Café SGT Peppers in Eindhoven. Naast werken hou ik natuurlijk nog wel tijd over. Deze tijd besteed ik graag met vrienden op het terras, of langs het hockeyveld. Ik kom uit een echte hockeyfamilie en ben dan ook vaak in Eindhoven bij Oranjerood om mijn broertje of zusje aan te moedigen. Ook ben ik wel eens bij SHOT in Tilburg omdat daar veel Hero’s hockeyen! Verder moet ik toch toegeven dat ik een groot deel van mijn tijd besteed aan het luisteren naar Taylor Swift en het leegroven van de Nijntje afdeling van de Hema. Ondanks dat ik dit jaar niet zo veel vakken volg, ben ik toch vaak op school te vinden om dingen voor Hero te doen of te studeren. Ik ben altijd in voor een praatje, dus kom vooral eens hoi zeggen!

Halleee, ik ben Dominicus van de Sande. Dit jaar ga ben ik Commissaris Intern. Ik ben 21 jaar oud en kom uit het mooiste dorpje van Nederland en omstreken genaamd Westerhoven, maar ik zit sinds afgelopen jaar op kamers in Tilburg. Daar ben ik vooral te vinden op het Piusplein en aan de Korte Heuvel en af en toe kom ik ook nog naar Stappegoor. Verder volg ik de Golden State Warriors, de 49ers en PSV als ik daar de tijd voor heb. Ook werk ik al sinds mijn 15e in de horeca. Verder drum ik inmiddels al ruim 12 jaar bij slagwerkgroep Beat ID.

Mijn naam is Kathelijne van Rijckevorsel van Kessel, 22 jaar en commissaris activiteiten. Ik ben derdejaars student aan de lerarenopleiding maatschappijleer.
Ik kom uit het prachtige Sint-Oedenrode, maar mijn fijne huisje daar heb ik momenteel toch maar omgeruild voor een studentenhuisje hier in Tilburg. Als bijbaantje werk ik in de frontoffice bij Van der Valk Tilburg en ben ik tegenwoordig ook elke zondag op de hockeyvelden te vinden van SHOT. Ook zul je me vaker kunnen vinden op de meest uiteenlopende festivals of natuurlijk in de kroeg.
Mijn afgelopen twee jaar bij Hero heb ik zelf ook al in de activiteitencommissie gezeten, dus werd het nu wel eens tijd om de functie als commissaris op te pakken, samen met een geweldige commissie!
Ik heb er ontzettend veel zin in om samen met mijn bestuursgenoten en natuurlijk alle lieve leden er een geweldig jaar van te maken!
Kusjesss